Vantaa viikonloppu

Järjestämme silloin tällöin hoitoviikonloppuja Vantaan Koivuhakaan, jotta hoitojemme saavutettavuus olisi Sinullekin mahdollisimman helppoa.

Itä-Uusimaa kuuluu yhtälailla palvelualueellemme, joten tulemme välillä lähemmäs kotikulmiasi – Sinua varten.

SEURAAVA VANTAAVIIKONLOPPU:

Vapaat ajat:

Vantaa viikonlopuista luodaan tapahtuma facebookiin. (Testaamme myös tulevaisuudessa tapahtumat.vantaa.fi alustaa!) Löydät tapahtuman helpoiten facebook profiilistamme. (Klikkaa sinistä kuvaketta) Napsauta tapahtuma talteen ”Kiinnostunut” tai ”Osallistun” painikkeista, niin saat muistutukset ja tiedon päivityksistä suoraan feediisi.

Vantaan vapaat ajat päivitetään facebook tapahtumaan, mutta voit myös kysellä ja varata vapaita aikoja sähköpostitse tytti@piidioksidi.fi tai puhelimitse/viestillä 0452256135 (Tytti). (Ps. Olemme myös whatsappissa.)


Tunnelmallinen hoitohuone, jossa leveä hoitopöytä, jonka päällä pehmeä viltti ja polvityyny.

Vantaa viikonlopun tyypillinen aikataulurakenne on perjantai illasta sunnuntai päivään. Lauantaille ja sunnuntaille aikoja on yleensä klo 12-18 välisenä aikana. Vantaan ajat eivät näy ajanvarauskalenterissa.

Vantaalle voit varata ajan mihin tahansa hoidoistamme. Mikäli olet kiinnostunut oheistuotteista tai haluat ostaa samalla käynnillä lahjakortteja, ilmaise asiasta ajanvarauksen yhteydessä, niin tiedämme varustautua toiveidesi mukaan.

Laita viestiä ja varaa aika!


Tilaa uutiskirjeemme alta ja varmista että saat jatkossa ensimmäisten joukossa tiedon seuraavasta Vantaaviikonlopusta sekä muista tärkeistä tarjouksista ja tapahtumista! (Ei pelkoa roskapostista, lähetämme kirjeitä harvoin, vain silloin kun meillä on oikeasti jotain tiedottamisen arvoista.)

Tilaa uutiskirjeemme

Tietosuojaseloste*


Olethan matalalla kynnyksellä meihin yhteydessä, jos mikä tahansa asia mietityttää. Olemme täällä Sinua varten. <3

Sähköposti:

tytti@piidioksidi.fi

Puhelinnumero:

045 225 6135

Huomaathan etten vastaa puhelimeen hoidon aikana. Mikäli joudut odottamaan tai puhelu ei yhdisty, laita viesti niin soitan sinulle takaisin.

Olemme tavoitettavissa:

MA-PE 10-20

LA-SU 10-18Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy