Lahjakortit

Aineeton ja ekologinen rentouttava lahja – samalla tuet suomalaista työtä

Helposti ja joustavasti – Piidioksidin omat lahjakortit

Meiltä voit hankkia lahjakortteja haluamallesi summalle tai valittuun hoitoon. Voit ostaa lahjakortin kätevästi hoitokäyntisi yhteydessä tai noutaa sen erikseen sovitusti. Lahjakortit voidaan toimittaa myös sähköisesti tai postitse haluamaasi osoitteeseen.

Tilaa ja maksa digitaaliset lahjakortit rentoutushoitoihin UUDESSA lahjakorttikaupassa, saat lahjakortin heti valitsemaasi sähköpostiin!

Kuva yksipuolisesta lahjakortista, jossa kallioinen metsämaisema ja punertavaan kääntyvä taivas.
Hyvinvointikeidas Piidioksidin lahjakortit hemmotteluun ja rentoutukseen

Piidoksidin lahjakorteille ostetut hoidot säilyttävät arvonsa vaikka hinnasto muuttuu

Lahjakortille voi ostaa summan sijaan pelkän hoidon. Hoidon hinta maksetaan ajankohtaisen hinnaston mukaisesti ja lahjakortti käy kyseiseen hoitoon, vaikka hoidon hinta olisi myöhemmin muuttunut. Ota yhteyttä ja tilaa painetut ja personoidut lahjakortit noudettavaksi tai sähköisesti sähköpostitse tytti@piidioksidi.fi tai numerosta 0452256135. Voit myös käyttää verkkosivujemme yhteydenottolomaketta.

Hyödynnä lahjakorttisi varaamalla aika täältä tai ota yhteyttä. Mainitse lahjakortti varauksen yhteydessä ja ota se mukaan hoitoon saapuessasi. Mikäli haluat käyttää lahjakorttia muihin hyvinvoinnin tuotteisiin, ota lahjakortti mukaasi ostoksille tai sovi asiasta erikseen sähköpostitse tai whatsappissa.

Ympäri Suomen – Valtakunnalliset lahjakortit Brain Relief -hoitoon

Hyvinvointikeidas Piidioksidi ottaa vastaan valtakunnallisia Brain Relief -lahjakortteja. Tilaa lahjakortti helposti netistä osoitteesta www.brainrelief.fi, se toimitetaan suoraan vastaanottajan sähköpostiin. Voit valita toimituspäivän tai lähettää lahjakortin välittömästi.

Valtakunnallinen Brain Relief -lahjakortti oikeuttaa yhteen hoitoon ja sen arvo sisältää 24% arvonlisäveron. Huomioi, että näitä lahjakortteja hyväksyvät vain tietyt hoitajat eri puolilla Suomea, joten tarkista lahjakortin saajan alueelta löytyvä hoitaja hoitajakartalta.

Tämä lahja on erinomainen vaihtoehto kaukana asuville ystäville ja sukulaisille. Jokainen ansaitsee hetken omaa aikaa, ja Brain Relief -hoito tarjoaa siihen oivan tilaisuuden. Hoidon laaja suosio perustuu sen soveltuvuuteen lähes kaikille – aikuisille ja lapsille. Se on arvostettu ja toivottu aineeton ja ekologinen lahja hyvinvointiin.

”Minulla on lahjakortti Brain Relief -hoitoon, kuinka toimin?”

Jos sinulla on lahjakortti Brain Relief -hoitoon, noudata seuraavia ohjeita hyödyntääksesi lahjakortin stressittömästi:

 1. Tarkista: Varmista lahjakortin voimassaoloaika. Palvelun täytyy toteutua lahjakortin voimassaoloaikana, jotta lahjakortti voidaan hyödyntää.
 2. Varaa: Voit varata ajan Brain Relief -hoitoon Hyvinvointikeidas Piidioksidin sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä (vello.fi/piidioksidi) tai ottamalla meihin yhteyttä erikseen. Muista mainita lahjakortista ajanvarauksen yhteydessä, esimerkiksi ”viesti työntekijälle” -kentässä.
 3. Ota lahjakortti mukaan: Saavu hoitoon lahjakortti mukanasi, olipa se sähköinen tai tulostettu versio. Varmista, että lahjakortin numero on selvästi luettavissa.
 4. Rentoudu ja nauti: Tarkistamme lahjakortin saldon ja merkitsemme sen käytetyksi. Voit keskittyä täysin rentoutumaan ja nauttimaan ansaitsemastasi hoidosta.

Näiden ohjeiden avulla voit käyttää Brain Relief -lahjakorttisi vaivatta ja nauttia ihanasta rentoutushetkestä ilman huolen häivää.

Gift4You -elämyslahjakortit

Meillä käy useimmat Gift4You:n hemmotteluun ja hyvinvointiin liittyvät sekä ”elämyshetki” -lahjakortit (esim. Hyvä Olo, Wellness, Kauneus ja hyvinvointi, Elämyshetki, Mielenrauhaa, Kiitos, Äidille, Ystävälle, Valmistuvalle). Gift4You lahjakortteja voi ostaa mm. päivittäistavarakaupoista sekä www.gift4you.fi nettikaupasta. Gift4You -lahjakortteja löytyy laaja valikoima ja palveluja on kattavasti ympäri Suomen. Voit tarkistaa soveltuvuuden gift4you.fi sivustolta tai Gift4You asiakaspalvelusta info@gift4you.fi.

Gift4You lahjakortteja voit käyttää mihin tahansa Piidioksidin palveluihin ja tuotteisiin. Lahjakortti toimii kuin kiinteänä rahana. Huomaathan ettei lahjakortin summa välttämättä kata kokonaista hoitoa. Kortti on käytettävä kokonaisuudessaan kerralla, eikä loppusumman ylittäviä osia palauteta rahana.

Toimi näin:

 • Aktivoi Gift4You -lahjakortti 12 kk aikana ostopäivästä osoitteessa gift4you.fi.
 • Valitse palveluntarjoajaksi Hyvinvointikeidas Piidioksidi. (Löytyy myös postinumerolla 02330.)
 • Säilytä alkuperäinen kortti sekä aktivointitodistus.
 • Varaa aika sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme (tai vello.fi/piidioksidi) tai ota yhteyttä. Muista mainita lahjakortista varatessasi. Huom! Varmista että lahjakorttisi on voimassa edelleen hoitopäivänä.
 • Hoitoon tullessasi ota mukaasi alkuperäinen lahjakortti sekä aktivointitodistus joko tulostettuna tai sähköisenä, niin että kaikki tiedot on luettavissa.
 • Varaudu maksamaan erotus, mikäli lahjakortti ei kata koko palvelun hintaa. Emme hyvitä palvelun hinnan ylittävää lahjakortille ”jäävää” arvoa.
 • Rentoudu, nauti lahjastasi!
 • Mikäli Sinulla on mitä tahansa kysyttävää, tai haluat käyttää lahjakorttisi muihin tuotteisiin, ota yhteyttä tytti@piidioksidi.fi / 0452256135 tai whatsapp.

Elämyslahjat.fi -lahjakortit

Rentoutushoitomme löytyvät myös elämyslahjoina www.elamyslahjat.fi sivustolta. Elämyslahjakortit ovat voimassa 3 vuotta ja palvelun voi halutessaan vaihtaa toiseen. Varaudu maksamaan erotus mikäli palvelun hinta on muuttunut.

Onko sinulla elämyslahjakortti? Varaa hoitoaikasi ajanvarauskalenteristamme tai ottamalla yhteyttä. Tarkista lahjakorttisi voimassaoloaika ja varmista että hoitoaikasi on voimassaoloajan sisällä. Muista mainita lahjakortista varatessasi. Ota lahjakortti mukaasi hoitoon tullessa ja katso että lahjakortin koodi on luettavissa, sitten voit rauhassa rentoutua ja nauttia lahjastasi.

Mikäli sinulla on avoin elämyslahjakortti, täytyy sillä ensin tehdä osto haluttuun palveluun elamyslahjat.fi verkkokaupassa.


Yksi vastaus artikkeliin “Lahjakortit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy