Kallioinen metsämaisema, jossa puiden takaa näkyy punertavaan kääntyvä taivas. Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy, mielen ja kehon turvapaikka.

Asiakaspalaute

Kokemuksia Brain Relief -hoidosta

Tiedämme, että Brain Relief -hoitoa on vaikea kuvailla sanoin. Se täytyy kokea itse. Tässä kuitenkin muutamia asiakkaidemme palautteita ja kuvaelmia omasta kokemuksestaan.

Jätä oma palautteesi allaolevalla lomakkeella!

  • Sain Brain Relief- hoitosarjan jouluhjaksi. Itse en ollut hoidosta aikaisemmin kuullut mitään. Menikin aikaa kunnes varasin ensimmäisen hoitoni. Minulla on ollut nyt vuosia paljon erilaisia kipuja, valtavasti stressiä ja jatkuva kiire. Päänsärky, nivelkivut ja väsymys päällimmäisenä. Kaiken tuon yhtälö toi toki elämään tietynlaisen ahdistuksen ja jatkuvan väärälaisen syömisen, tuntuu etten otetta saanut oikein mistään. Kaiken kaikkiaan olo oli raskas. Ensimmäiseen hoitokertaani lähdin kiireellä, myöhässä ja tuhat asiaa keskeneräisenä. En tiennyt mitä odottaa, ja sainkin kattavasti tietoa sinulta ensin mitä hoidossa tulee tapahtumaan. Ajattelin etten ikinä pysty olemaan paikallani tuota tuntia. Toisin kävi;
  • Hoidon alussa jo tapahtui ihmeellinen juttu, ajatukset ikään kuin katosivat, mikä ei ole minulle todellakaan ominaista. Taisin nukahtaa, mikä on sekin jo itsessään todella erikoista, koska nukkuminen minulle vaikeaa. Olin koko tunnin kuin unessa, ja pysähtynyt. En kiemurrellut, enkä mitään muutakaan. Olo oli epätodellisen rauhallinen. Olin todella syvästi rentoutunut. Hoidon olin jopa hiukan säikähtänyt että mitä tapahtui, mutta taisin kommentoida että ikään kuin pää olisi pysähtynyt ensimmäistä kertaa elämäni aikana. Varasin toisen ajan. ensimmäisen hoidon jälkeen tajusin että koko viikko oli helppo, hymyilin, lauloin, nukuin ja keskityin. Söin paremmin ja makeanhimo helpotti. Tein asioita keskittyneesti ja olin kertakaikkisen ihmeissäni. Kolmen hoidon hoitosarja on vahvistanut tätä kertomaani, ja vihdoinkin minusta tuntuu että olen löytänyt apua kiperään tilanteeseeni, ja tunnelin päässä on valoa. Jokin minussa muuttui hoitojen myötä. Olen varannut jo uuden ajan ja tulen varaamaan jatkossakin, on ihanaa elää parempana versiona itsestään 🙂 Suosittelen niin suuresti kaikkia kokemaan tämän hoidon 😍 Kiitos Tytti, olet kyllä todella hyvä työssäsi ja rauhallisuus sinusta huokuu ja tarttuu. Hoidoissasi on turvallinen ja hyvä olo!
  • “Lempikohtani hoidossa on se, jossa “piirretään” kasvoihin. Siinä erityisen voimakkaasti tuntuu rentoutus ja tietynlainen hyvänolontunne. Mahdollisesti siksi, koska pienenä ollessani vanhemapani usein minua nukuttaessaan “piirsivät” kasvoihini ja se on jäänyt kehomuistiini ihanana turvallisena tapahtumana, jolloin oli aika levätä ja rentoutua.”

(Palautteiden julkaisemiseen on lupa asiakkailta.)

Lisää asiakastarinoita Brain Relief -hoidosta löydät osoitteesta brainrelief.fi.


Asiakaspalautelomake

Jätä palautetta, kerro kokemuksistasi, anna risut ja ruusut. Käsittelemme kaikki palautteet luottamuksellisina, emmekä koskaan jaa tai julkaise palautettasi ilman lupaasi.

Kiitos että autat kehittämään palveluamme.Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy