Intialainen käsi- & jalkahieronta

Puhdistava ja ihoa hellivä lempeä intialainen hierontahoito (ayurvedinen refleksologia)

Intialainen käsi- ja jalkahieronta koostuu erilaisista sively, painelu ja hankaus otteista, joilla pyritään saamaan energioita liikkeelle sekä lisäämään lymfa- ja verenkiertoa käsissä ja jaloissa. Ayurvedassa käytetään toisinaan apuna metalleja, kuten tässä hoidossa pronssista kasamaljaa poistamaan myrkkyjä ja kuona-aineita elimistöstä.

Ayurvedan tärkein pyrkimys on löytää oireen syy

Intialaisen perinteen mukaan luontaishoito tulee ennen lääketiedettä. Intialaisen uskomuksen mukaan suurin osa vaivoista ja sairauksista pystyttäisiin parantamaan ilman lääkkeitä tai vastaavia kemikaaleja, täysin luontaisin menetelmin. Tähän perustuu vuosituhansia vanha hyvinvointijärjestelmä, ayurveda. Ayurvedisen uskomuksen mukaan elämä jakautuu osiin, joiden tasapainon horjuessa esiintyy vaivoja, ongelmia ja sairauksia.

Intialaisessa luonnonlääketieteessä pyritään löytämään ja korjaamaan vaivan aiheuttaja, sen sijaan että hoidettaisiin vain oiretta (kuten nykypäivän ”koululääketieteessä” on tapana). Ayurvedassa tunnetaan ja huomioidaan elämää kokonaisvaltaisesti. Merkittävässä osassa on ravitsemus, lepo, hermosto, liike ja asenne, eli mieli. Ayurveda sisältää tiedon siitä, kuinka tulisi olla, syödä ja elää, myös vuodenaikojen vaihtuessa, jotta pysyisi terveenä. Ayurveda tähtää harmoniseen tasapainoon erilaisin menetelmin.

Ayurvediseen refleksologiaan perustuvalla hellävaraisella hierontahoidolla etsitään ja avataan tukoksia, sekä pyritään nestekierron kautta lisäämään elämänergian vapaata virtausta ja tasapainottamaan kehon ja mielen yhteistyötä. Kehon ja mielen tasapaino on ayurvedassa avainasemassa henkisen hyvinvoinnin edellytyksissä.

Rentouttava hellävarainen hieronta vapauttaa tärkeää työtä tehneet kädet (ja/tai jalat), sekä tarjoaa mielelle hetken omaa aikaa

Ikivanhan intialaisen uskomuksen mukaan ylläpitämällä mielen ja kehon tasapainoa voidaan ehkäistä vaivoja ja sairauksia.

Intialainen lempeä käsi- ja jalkahieronta tarjoaa rauhaa ja harmoniaa

Intialainen hieronta on ikivanhoihin uskomuksiin perustuva luontaishoito. Intialaisessa käsi- & jalkahieronnassa käytetään ihoa ravitsevaa ja doshia tasapainottavaa seesamiöljyä sekä käydään läpi myös marmapisteitä. Lempeä hieronta rentouttaa ja vapauttaa lihasjännityksiä sekä auttaa puhdistamaan energiavirtaa. Intialaisen hieronnan voi valita myös erikseen pelkkänä käsihierontana tai jalkahierontana.

Intialainen hierontahoito auttaa kehoa ja mieltä tasapainottumaan ja poistamaan haitallisia myrkkyjä elimistöstä. Lempeään ja rentouttavaan hierontaan liittyy olennaisesti myös energiakentän tasaaminen ja negatiivisen energian hävittäminen. Hoito on suunniteltu sillä tavoin, että toksiinit saadaan liikkeelle ja poistumaan kehosta samanaikaisesti, kun elämänenergiaa, pranaa, vauhditetaan virtaamaan päästä varpaisiin. Ayurvedisessa käsi- & jalkahieronnassa erityisesti käsien ja jalkojen energiakeskukset tulee huomioiduksi, mikä auttaa kehoa tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia myös hoidon jälkeen.

Intialainen käsi- ja jalkahieronta sopii erinomaisesti myös leikkauksesta toipuvalle turvotuksen laskemiseen.

Kissa nukkuu tyytyväisenä viltin alla

HUOM! Hyvinvointikeidas Piidioksidin hoitotiloissa asustaa myös kissa, joten allergikkona muista ainakin allergialääkkeesi!!

Mikäli et pysty olemaan kissan kanssa samoissa tiloissa, ole meihin yhteydessä, niin mietitään vaihtoehtoja yhdessä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy