Brain Relief® -hoito

Brain Relief – Rentoutushoito rasittuneille aivoille

Brain Relief -hoito tarjoaa rasittuneille aivoille keitaan keskellä pitkäaikaista, katkeamatonta stressiä ja mahdollisuuden hetken hengähtämiseen

Uudehko Suomessa kehitetty rentoutushoito yhdistää vuosituhansia vanhoja perinteisiä aasialaisia ja suomalaisia painallus- ja hierontahoitotekniikoita sekä uusia oivalluksia. Brain Relief ei ole energiahoitomenetelmä, vaan se perustuu luontaiseen hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin sekä kehon omien välittäjäaineiden vaikutukseen. Uniikki, moniaistillinen, helposti lähestyttävä rentoutushoito lähes ”pakottaa” pysähtymään ja tarjoaa mielelle ja keholle mahdollisuuden hetken hengähtämiseen ja luontaisen palautumisprosessin käynnistämiseen.

Kehon omien välittäjäaineiden hyödyntämistä – ilman lääkkeitä

Rentoutus tapahtuu aktivoimalla parasympaattista hermostoa (ts. lepohermostoa) täsmäpisteisiin tehdyn, kipua tuottamattoman, lempeän kosketuksen avulla. Erityiseen musiikkiin yhdistettyjen tekniikoiden avulla pyritään lisäämään mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden (kuten oksitosiinin) tuotantoa luonnollisesti. Oksitosiinitason noustessa stressihormoni kortisolin taso laskee.

Hoidossa aktivoidaan hermoratoja erityisesti päässä ja ääreisraajoissa. Pään alueen hermoratojen aktivoinnilla pyritään välittäjäaineiden lisäksi parantamaan verenkiertoa ja lisäämään hapensaantia aivoille, mikä voi auttaa pään alueen jännitystilojen ja päänsäryn lievittämisessä. Lisäksi tämän alueen hoitaminen voi tuottaa rauhoittavan ja miellyttävän tuntemuksen, joka auttaa rentoutumaan ja lievittämään stressiä.

Kasvojen ja kulmakarvojen sivelyä Brain Relief -hoidossa.

Oksitosiinin vaikutuksiin kuuluvat yhteenkuuluvuuden- ja turvallisuudentunteet. Muita hoidossa tavoiteltuja mielihyvähormoneja ovat endorfiinit, jotka lievittävät kipua ja lisäävät hyvää, jopa euforista oloa, sekä dopamiini eli ”toimintahormoni” joka edistää keskittymiskykyä ja järjestelmällistä ajattelua.

Lempeän kosketuksen avulla stressihormoni kortisolin aiheuttama ”taistele tai pakene” -järjestelmä kytkeytyy pois päältä ja vuoron ottaa oksitosiinin ohjaama ”kaikki on hyvin” -järjestelmä. ”Olet turvassa. Kaikki on hyvin. Voit olla siinä ihan rauhassa, juuri nyt ei tarvitse tehdä mitään eikä huolehtia mistään.”

Jouko Kivimetsä, Brain Relief -hoidon pääkehittäjä

Brain Relief -hoidon vaikutukset voivat olla hyvin yksilöllisiä

Vaikka hoidosta on saatu positiivisia kokemuksia monilla, sen vaikutukset voivat olla hyvinkin yksilöllisiä ja vaihdella jopa elämäntilanteen mukaan. Brain Relief -hoito ei tähtää minkään vaivan tai sairauden hoitamiseen, vaan sen päämääränä on tarjota syvää rentoutumista ja tukea hyvinvointia. Kaiken takana on kuitenkin oma keho ja psyyke, jotka kiittävät stressijärjestelmän sammuttamisen tarjoamasta hengähdystauosta.

Hoidoissa käyneet ovat kokeneet saaneensa hoidosta apua esimerkiksi levottomiin jalkoihin, migreeniin, fibromyalgiaan ja keskittymisvaikeuksiin. Brain Relief -rentoutushoidon on myös kerrottu syventävän unta, ja sitä kautta lisäävän energiaa ja luovuutta päiviin. Lue lisää hoitokokemuksia osoitteessa www.brainrelief.fi.

Suosittelemme useampaa hoitokertaa pysyvämpien tulosten saavuttamiseksi. Kolmen kerran sarjakortilla kolmas hoito edullisemmin!

Lempeä kosketus lievittää stressiä ja ahdistusta, ja voi jopa pelastaa masennukselta.

Tulkinta ”Kosketuksen voima”-dokumentista

Tunnelmallinen hoitohuone, jossa leveä hoitopöytä, jonka päällä pehmeä viltti ja polvityyny.

Rentoutushoito sopii lähtökohtaisesti kenelle tahansa, mutta eritysesti kuormittuneet hyötyvät Brain Relief -hoidosta

Mitä Brain Relief -hoidossa tapahtuu? Kenelle kosketushoito sopii?

Brain Relief -hoito tukee kehon omia palautumismekanismeja, lempeä ja taitava hoito voi auttaa edistämään kehon luonnollista palautumista ja stressinhallintaa

Brain Relief -hoito perustuu parasympaattisen hermoston aktivointiin lempeän kosketuksen avulla ja sopii kaikille perusterveille aikuisille sekä lapsille. Brain Relief sopii erinomaisesti myös lahjaksi ja ihan vain hemmotteluun itselle tai läheiselle. Lue lisää lahjakorteistamme täältä.

  • Hoidossa käsitellään pää, hiuspohja, hartian ja niskan seutua, sekä ääreisraajat kädet ja jalat. Hoito-otteisiin kuuluvat erilaiset painallukset, venytykset, sivelyt sekä pyörittävät, hankaavat, pöyhivät ja rapsuttavat otteet, joista monet ovat erityisen hitaita ja lempeitä.

Hoitoon kuuluu tarkkaan valittu musiikki, jonka avulla menetelmästä tulee ainutlaatuinen ”sormibaletti” ja lopputulos on hyvin pidetty.

”Ihana tunne, ihan kuin olisi jossain pumpulissa.”

Asiakkaan kommentti Brain Relief -hoidon jälkeen

Matalan kynnyksen rentoutushoito ei vaadi suurempaa valmistautumista, eikä hoidon aikana tarvitse edes puhua

Rentoutus tapahtuu musiikkiin yhdistetyn lempeän kosketuksen avulla, hoidettava on hoitopöydällä selinmakuulla tavallisissa sisävaatteissa (hoitopöydän kantavuus n. 215 kg). Brain Relief -hoidossa ei käytetä öljyjä tms.

  • Pukeutumiseen suositellaan pitkät housut, sukat ja t-paita tai ohut pitkähihainen. Hiukset olisi hyvä olla puhtaat, kuivat ja auki. Mahdolliset korut riisutaan ennen hoitoa, mutta esim. älykellon voi jättää ranteeseen, mikäli haluaa seurata tallentuvaa dataa.
  • Hoitoa EI voida tehdä, jos asiakkaalla on kuumetta, aktiivinen tulehdustila, aktiivinen syöpähoito, hoitamaton syöpä, vahva psyykelääkitys tai asiakas on alkoholin tai muun huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kysythän lääkäriltäsi, mikäli hoidon soveltuvuus mietityttää.
  • Kosketushoito kestää noin 50 minuuttia, mutta aikaa varataan reilu tunti. Hoidon jälkeen ei ole kiire minnekkään ja on tärkeää muistaa juoda riittävästi vettä.

Tilaa Brain Relief -hoito kotiisi

Teemme myös koti- ja yrityskäyntejä. Miltä kuulostaisi rentoutushoito omassa olohuoneessasi? Tuomme hoitopöydän ja kaiken tarvittavan mukanamme, riittää että hoitopöydän ympärille jää hieman tilaa ja että ympäristö on mahdollisimman rauhallinen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kotikäynnille.

Kissa nukkuu tyytyväisenä viltin alla

HUOM! Hyvinvointikeidas Piidioksidin hoitotiloissa asustaa myös kissa, joten allergikkona muista ainakin allergialääkkeesi!!

Mikäli et pysty olemaan kissan kanssa samoissa tiloissa, ole meihin yhteydessä, niin mietitään vaihtoehtoja yhdessä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy