Kallioinen metsämaisema, jossa puiden takaa näkyy punertavaan kääntyvä taivas. Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy, mielen ja kehon turvapaikka.

Ajanvaraus

Varaa hetki aikaa itsellesi – Sähköinen ajanvarauskalenteri auki 24/7

Valitse palvelu ja sinulle sopiva aika oheisesta kalenterista, tai osoitteesta vello.fi/piidioksidi. Voit varata ajan myös sähköpostitse tytti@piidioksidi.fi tai numerosta 0452256135. (Huomaathan etten vastaa puhelimeen hoidon aikana, joten mikäli joudut odottamaan tai numeroon ei saada yhteyttä, kokeile myöhemmin uudelleen tai laita viesti niin soitan sinulle takaisin.)

Onko sinulla lahjakortti? Ilmoitathan siitä ”Viesti työntekijälle” -kentässä.

Mikäli sopivaa aikaa ei löydy tai muita ongelmia ilmenee, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä!

Voit maksaa varauksen heti tai vasta paikanpäällä. Maksutapana meillä käy käteinen (tasaraha), korttimaksu tai lähimaksu puhelimella, kellolla tms.

Otamme vastaan valtakunnalliset lahjakortit Brain Relief -hoitoon (lue lisää täältä) sekä Piidioksidin omat lahjakortit.

Peruuttamattomasta käyttämättä jätetystä ajasta peritään täysi hinta. Ajan voi siirtää tai peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä varausvahvistuksen mukana tulleesta linkistä, tai ottamalla yhteyttä tytti@piidioksidi.fi / 0452256135. Luethan palveluehdot ennen ajanvarausta.


Tilaa meidät kotiisi!

Teemme myös koti- ja yrityskäyntejä. Miltä kuulostaisi rentoutushoito omassa olohuoneessasi? Tuomme hoitopöydän ja kaiken tarvittavan mukanamme, riittää että hoitopöydän ympärille jää hieman tilaa ja että ympäristö on mahdollisimman rauhallinen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kotikäynnille.


Kissa nukkuu tyytyväisenä viltin alla

HUOM! Hyvinvointikeidas Piidioksidin hoitotiloissa asustaa myös kissa, joten allergikkona muista ainakin allergialääkkeesi!!

Mikäli et pysty olemaan kissan kanssa samoissa tiloissa, ole meihin yhteydessä, niin mietitään vaihtoehtoja yhdessä.

Tilaa uutiskirjeemme

Tietosuojaseloste*


Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy