Auvo® -hoito

Uusi Suomessa kehitetty Auvo-hoito on kuin Brain Relief -hoidon pikkuveli

Auvo-hoito rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti, noin 25 minuuttia kestävä kosketushoito tarjoaa nopean ensiavun stressaantuneelle mielelle ja keholle. Rentoutuminen auttaa laskemaan kierroksia ja kuormittunut mieli saa hetken hengähtää. Hoidossa aktivoidaan parasympaattista hermostoa ja tehostetaan välittäjäaineenvaihduntaa lempeän täsmäkosketuksen avulla.

Helposti lähestyttävä rentoutushoito sopii monelle

Auvo-hoito sopii stressaantuneellekin mielelle ja keholle. Lyhyehkö hoito on helppo toteuttaa ja on silti tehokas. Lempeä kosketushoito voidaan tehdä ilman erityisiä tiloja tai hoitopöytiä, vaikka kallistettavassa nojatuolissa, kunhan pää ja niska pystyvät olemaan täysin rentona. Hoito voidaan tehdä jopa hälyisessä ympäristössä kuulokkeiden avulla.

Auvo-hoito sopii erinomaisesti myös lapsille, erityisesti illalla rauhoittumiseen ennen nukkumaanmenoa ja auttamaan nukahtamisessa. Aikuisille Auvo-hoito sopii hyvin vaikkapa keskelle työpäivää, tauottamaan hektistä arkea. Tai työpäivän päätteeksi, rauhoittamaan mielen kiireisen päivän jälkeen, palatakseen kotiin virkeänä ja rentoutuneena. Auvo-hoidon jälkeen olo on rentoutunut mutta toimintakykyinen.

Auvo-rentoutushoito ei tähää minkään vaivan tai sairauden parantamiseen, vaan toimii ainoastaan työkaluna ja apuna stressikuorman purkamisessa.

Kipua tuottamaton kosketus auttaa palautumaan

Auvo-hoito tehostaa mm. oksitosiinin tuotantoa kehossa ja edistää siten hyvää oloa. Oksitosiinitason lisääminen vähentää samanaikaisesti stressihormoni kortisolin tasoa, mikä onkin kosketushoitojen olennaisimpia hyötyjä. Yksi hoidon tärkeimmistä elementeistä on kipua tuottamaton kosketus. Hetken pysähtyminen lempeässä kosketushoidossa tarjoaa tukea kehon normaaleille palautumismekanismeille.

Hoito tehdään normaaleissa sisävaatteissa ja ilman öljyjä

Auvo-hoidossa käsitellään niska-hartia seutua, kasvoja, pää, hiuspohja sekä myös kädet ja jalat polvesta alaspäin. Hoitoon sisältyy erilaisia pyörittäviä, siveleviä ja painaltavia otteita, jotka liitettynä erityiseen musiikkiin auttavat mieltä ja kehoa rauhoittumaan.

Auvo-hoidon vaikutus on rentouttava, mutta täyspitkää Brain Relief -syvärentoutushoitoa kevyempi. Lyhyehkö Auvo-hoito sopii laajasti niin pienille lapsille, kuin hauraille vanhuksille. Hoidossa ei käytetä öljyjä eikä lempeistä otteista ole vaaraa terveydelle. Parhain pukeutuminen hoitoon sisältää pitkähihaisen paidan, pitkät housut ja sukat. Mahdolliset korut riisutaan tarvittaessa, ja hiukset olisi hyvä olla puhtaat, kuivat ja auki. Hiuspohjan käsittely saattaa sekoittaa kampauksen.

Hoitoa EI voida tehdä, jos asiakkaalla on kuumetta, aktiivinen tulehdustila, aktiivinen syöpähoito, hoitamaton syöpä tai asiakas on alkoholin tai muun huumausaineen vaikutuksen alaisena. Mahdollisista mustelmista, haavoista tms. on tarpeen kertoa hoitoon tullessa, jotta kipeät ja herkät kohdat voidaan huomioida hoidossa.

Auvo-hoitoon voi poiketa extempore lyhyelläkin varoitusajalla.

KYSY pIKA-aIKOJA PUHELIMITSE 0452256135

Tilaa meidät kotiisi

Teemme myös koti- ja yrityskäyntejä. Miltä kuulostaisi rentoutushoidot samalla käynnillä koko perheelle? Tuomme tarvittaessa hoitopöydän ja kaiken tarvittavan mukanamme, Auvo-hoitoon riittää vaikkapa tilasta löytyvä nojatuoli. Lapsille hoito voidaan tehdä omassa sängyssä, jotta lapsi voi suoraan jatkaa unia hoidon jälkeen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kotikäynnille.

Kissa nukkuu tyytyväisenä viltin alla

HUOM! Hyvinvointikeidas Piidioksidin hoitotiloissa asustaa myös kissa, joten allergikkona muista ainakin allergialääkkeesi!!

Mikäli et pysty olemaan kissan kanssa samoissa tiloissa, ole meihin yhteydessä, niin mietitään vaihtoehtoja yhdessä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy