Kallioinen metsämaisema, jossa puiden takaa näkyy punertavaan kääntyvä taivas. Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy, mielen ja kehon turvapaikka.

Kiitos ajanvarauksestasi!

Pääset takaisin tälle sivulle varausvahvistuksen linkistä.

Tässä vielä muutama asia hoitoosi liittyen.

Hoitohuoneemme sijaitsee osoitteessa Itäviitta 6 C 38 (kartta). Pysäköinti onnistuu helposti tienvarteen, ja kotihoitolamme C 38 on aivan leikkipuiston vieressä, toisessa kerroksessa. Huomaathan, että hoitotiloissa asustaa myös kissa, joten jos olet allergikko, muista ainakin allergialääkkeesi ja harkitse pystytkö olla samoissa tiloissa kissan kanssa.

Hoito kestää noin tunnin, ja suosittelemme varaamaan aikaa myös hoidon jälkeen. Loppupäivä olisi hyvä rauhoittaa kiireiltä.

Kissa nukkuu tyytyväisenä viltin alla
Hoito tehdään normaaleissa sisävaatteissa selinmakuulla ilman öljyjä

Hoitoon tullessasi otathan mukaasi mahdollisen lahjakortin. Sopiva pukeutuminen sisältää pitkät housut, sukat ja t-paidan tai ohuen pitkähihaisen. Hiukset olisi hyvä olla puhtaat, kuivat ja auki.

Kevyt meikki ei haittaa hoitoa, meille voit kuitenkin tulla juuri sellaisena kuin olet. Mahdolliset korut riisutaan ennen hoitoa, mutta esim. älykellon voi jättää ranteeseen, mikäli haluaa seurata tallentuvaa dataa.

Hoidossa käsitellään pää, hiuspohja, kasvot, niska, yläselkää ja hartian seutua sekä kädet ja jalat

Brain Relief -hoito perustuu parasympaattisen hermoston aktivointiin lempeän kosketuksen avulla ja sopii kaikille perusterveille aikuisille sekä lapsille. On kuitenkin tärkeää mainita, jos sinulla on terveyteen liittyviä rajoituksia. Hoitoon tullessasi kerrothan, jos sinulla on suonikohjuja, mustelmia, kaularangan tai pään vammoja, iho-ongelmia tai muita kipeitä kohtia.

Hoitoa EI voida tehdä, mikäli sinulla on kuumetta, aktiivinen tulehdustila, aktiivinen syöpähoito, hoitamaton syöpä, vahva psyykelääkitys tai olet alkoholin tai muun huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kysythän lääkäriltäsi, mikäli hoidon soveltuvuus mietityttää.

Maksutapa ja ehdot

Maksutapoina hyväksymme kortin, käteisen ja lähimaksun. Voit myös käyttää valtakunnallisia Brain Relief -lahjakortteja tai Piidioksidin omia lahjakortteja. Huomioi, että lahjakortin summa käytetään kokonaisuudessaan kerralla, eikä loppusumman ylittäviä osia palauteta rahana.

Siirto tai peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä varausvahvistuksessa olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä. Peruuttamattomasta käyttämättä jätetystä ajasta peritään täysi hinta. Tarkemmat palveluehdot löydät täältä.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, olethan meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai whatsappissa. Huomaathan etten vastaa puhelimeen hoidon aikana, joten tarvittaessa kokeile myöhemmin uudelleen tai laita viesti niin soitan sinulle takaisin.

Lämpimästi tervetuloa Hyvinvointikeidas Piidioksidiin!

-Tytti


Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy