Puolijalokivikorut

Upeat, laadukkaat, Suomessa käsityönä valmistetut puolijalokivikorut

Osta hoitokäynnin yhteydessä amuletiksi itselle tai ilahduta ystävää lahjalla. Valitse korviksetrannekoru, kaulakoru tai osta koko setti.

Valikoima vaihtelee

Ruusukvartsi

Alkuperämaa: ei tiedossa

Ruusukvartsi on perinteisesti rakkauden kivi. Sillä on pelkoja poistava, rauhoittava voima, jonka vuoksi se sopii hyvin myös lapsille. Ruusukvartsi säteilee ympärilleen empatiaa, lohdutusta ja turvallisuuden tunnetta – lempeää rakkautta.

”Jos etsit elämääsi lisää harmoniaa ja kaipaat tukea itsetuntosi kehittämiseen ja itsesi kokonaisvaltaiseen hyväksymiseen, ruusukvartsi on sopiva kiviapulainen. Se antaa kantajalleen rauhaa ja vahvistaa yhteyttä omaan itseen. Ruusukvartsin energia rohkaisee myös itsestään huolehtimiseen ja armollisuuteen. Ennen kaikkea se rohkaisee rakastamaan omaa itseä ehdoitta ja sen myötä avautumaan myös ympäriltä tulevalle rakkaudelle.”

Lue lisää ruusukvartsista.

Tiikerinsilmä

Alkuperämaa: ei tiedossa

Tiikerinsilmä (korussa pinkki) tuo kantajalleen rohkeutta ja tasapainoa. Vahva kivi suojaa negatiiviselta energialta ja säteilee menestystä. Se lisää myös tahdonvoimaa ja itseluottamusta tiukoissakin tilanteissa.

”Tiikerinsilmän heijastettua pois negatiiviset energiat, se raivaa tietä menestykselle, runsaudelle, onnelle ja kasvulle. Tiikerinsilmä houkuttaa puoleensa säännöllistä rahavirtaa, jonka vuoksi se sopii hyvin yrittäjille. Se on lisäksi erityisen hyvä kivi nuorille (varsinkin miehille) tuomaan kunnianhimoa ja itseluottamusta.”

Lue lisää tiikerinsilmästä.

Turkoosi

(Jäljitelmä)
Alkueperämaa: ei tiedossa

Kautta maan ja aikain tunnettu turkoosi resonoi totuuden energiaa. Se onkin viisauden ja varmuuden kivi. Turkoosilla on myös rauhoittava, suojeleva ja anteeksiantava vaikutus.

”Ujoja ihmisiä turkoosi kannustaa osallistumaan enemmän keskusteluihin ja luottamaan siihen, että heidän mielipiteillään ja puheenvuorollaan on arvo ja merkitys. Julkisille puhujille turkoosi antaa rohkeutta, tyyneyttä ja varmuutta. Turkoosi auttaa välttämään huonoja sijoituksia, sekä rauhoittaa mieltä ja tasaa tunnekuohuja. Se sopii myös avuksi masennukseen ja uupumukseen, ja voi olla avuksi paniikkihäiriöissä.”

Lue lisää turkoosista.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy