Espoo-päivä 2024

Yhdessä olemme enemmän! Hyvinvointikeidas Piidioksidi ja Lempeä kosketus toivat Auvo Brain Relief -menetelmän Espoo-päivän kalenteriin

Espoo-päivä on kaikkien espoolaisten yhteinen juhlapäivä, jolloin ohjelmaa ja tapahtumia järjestetään ympäri kaupunkia. Espoo-päivää vietetään joka vuosi elokuussa ja karnevaalitunnelmaa on luomassa espoolaisia yrityksiä, yhteisöjä ja muita toimijoita. Tänä vuonna Espoo-päivää vietetään perjantaista 30.8. lauantaihin 31.8.2024. Lisäksi mukana on koko viikon kestäviä kampanjoita.

Hyvinvointikeidas Piidioksidi on mukana Espoo-päivässä yhdessä Lempeä kosketus yrittäjän/hoitajan kanssa. Tältä sivulta löydät kaiken meidän Espoo-päivästä!

Rakastetut Brain Relief -parihoidot PE 30.8.

Perjantaina 30.8.2024 tarjoutuu harvinainen tilaisuus syvärentouttavaan Brain Relief -hoitoon YHDESSÄ ystävän kanssa. Parihoidossa kumpikin saa saman hoidon, samanaikaisesti, samassa tilassa ja yhteisellä musiikilla – yhdessä mutta erillään. Kokemus on poikkeuksellisen voimaannuttava ja oletettavasti syventää suhdetta, kun pääsee heti hoidon jälkeen jakamaan fiiliksiä toisen kanssa. Linkki ja ohjeet varaukseen alla.

Parihoitoon voi tulla yhdessä ystävän, puolison tai vaikkapa lapsen kanssa. Brain Relief -hoito tehdään normaaleissa sisävaatteissa, selinmaate, ilman öljyjä, eikä hoidon aikana tarvitse edes puhua.

Kokonaisuuteen kuuluu Brain Relief-hoito kahdelle henkilölle samanaikaisesti sekä lyhyt mutta kiireetön jakamishetki raikkaan kesäjuoman äärellä hoidon jälkeen.

Parihoidot on varattavissa VAIN Espoo-päivän perjantaille 30.8., joten varaa heti ja varmista unohtumaton rentoutuselämys yhdessä läheisen kanssa!

Nainen makaa silmät kiinni rentoutushoidossa, niskan alla on tyyny ja päällä ohut paita. Hoitajan kädet olkapäillä. Brain Relief-logo.

Brain Relief -parihoidon hinta on 2×65 € (sis. alv. 24%), eli yhteensä 130 € (normaalihinta yksittäiselle Brain Relief-hoidolle Piidioksidissa on 70 €). Hoidot maksetaan paikan päällä joko yhdessä tai erikseen. Maksutapana meillä käy kortti tai käteinen (mielellään tasaraha). Varaus on sitova ja varauksen tekijä vastaa varauksesta mukaanlukien varaus- ja peruutusehdot sekä tietojen välittäminen toiselle hoidettavalle.

Parihoidot tulee kalenteriin näkyville ja varattavaksi 15.7.2024.

Varaa aika parihoitoon Piidioksidin sähköisestä ajanvarauskalenterista www.vello.fi/piidioksidi tai ota yhteyttä tytti@piidioksidi.fi / 0452256135.

Valitse palveluksi ”Parihoito Brain Relief” ja päiväksi 30.8. Valitse aika ja varaa. Ilmoita toisen hoidettavan nimi ”Viesti työntekijälle” -kentässä.

Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja saapumisohjeet. Välitäthän tiedot myös toiselle hoidettavalle. Parihoidot toteutetaan Hyvinvointikeidas Piidioksidin tiloissa, huomaathan että tiloissa asustaa myös kissa.

Brain Relief -esittely LA 31.8.

Hyvinvointikeidas Piidioksidi ja Lempeä kosketus yhdistävät kahden hoitajan voimat ja osallistuvat Espoo-päivään yhdessä Auvo Brain Relief teemalla. Maksuttomassa esittelytilaisuudessa pääset tutustumaan Auvo Brain Relief menetelmään ihan livenä itse hoitaja oppaanasi.

Auvo Brain Relief esittelytilaisuus järjestetään Espoo-päivän lauantaina 31.8.

Mies auvoisana nojatuolissa kun hoitaja hierooo ja rapsuttaa miehen hiuspohjaa. Auvo Brain Relief -logo.

Tilaisuudessa sertifioidut Brain Relief -hoitajat kertovat Auvo Brain Relief -menetelmästä ja hoidon vaikutuksista. Pääset kysymään kysymyksiä ja jopa kokeilemaan itse miltä hoidon otteet tuntuu. Esittelytilaisuuteen on vapaa pääsy ja tilaisuus mukaan lukien lyhyet hoito-otteiden demonstraatiot ovat täysin maksuttomia.

Tilaisuudessa on lisäksi mahdollisuus ostaa lahjakortteja kampanja hinnoin ja varata aikoja Brain Relief tai Auvo-hoitoon. Tule moikkaamaan Hyvinvointikeidas Piidioksidiin!

Lahjakortti kampanja -10 % !!

Päätimme yhdessä Lempeä kosketus yrittäjän kanssa panostaa Espoo-päivään oikein kunnolla! Loimme lahjakorttikampanjan, jossa lahjakortille ostettuun Brain Relief -hoitoon saa 10 % alennuksen. Kampanja on voimassa koko Espoo-päivän viikon, eli maanantaista 26.8. lauantaihin 31.8.2024.

Myymme lahjakortteja lauantain esittelytilaisuudessa, mutta lisäksi voit lunastaa alennuksen lahjakorttien verkkokaupassa www.vello.fi/piidioksidi/lahjakortti. Brain Relief -alennuslahjakortti tulee myyntiin maanantaina 26.8. klo 10 ja myynti sulkeutuu lauantaina 31.8. klo 18. Tällä välillä voit ostaa lahjakortit lahjakorttikaupasta digitaalisesti juuri sinulle sopivaan aikaan. Lahjakortti toimitetaan heti sähköpostitse ja sen voi käyttää Brain Relief -hoitoon Hyvinvointikeidas Piidioksidissa. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä.

Brain Relief -lahjakortti, "Tervetuloa rentoutumaan"
Espoo-päivän lahjakorttikampanja voimassa 26.-31.8.2024

Huomaathan että Lempeä kosketus ja Hyvinvointikeidas Piidioksidi ovat kaksi toisistaan erillistä yritystä ja toteutamme Espoo-päivän tapahtumia vain yhteistyössä. Piidioksidi Oy ei vastaa yrityksen Lempeä kosketus myymistä lahjakorteista, eikä Lempeä kosketus -lahjakortteja voi hyödyntää Hyvinvointikeidas Piidioksidin palveluihin tai toisinpäin.

Lisätietoa Espoo-päivästä ja Espoo-päivän tapahtumakalenterin löydät Visit Espoon sivuilta.

Ihanaa Espoo-päivää !


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Hyvinvointikeidas Piidioksidi Oy